KEZDŐLAP BEMUTATKOZÁS FORGALMAZOTT TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG ADATKEZELÉS

 

ARISTON LYDOS ECO elektromos vízmelegítő

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY

WaterPlus technológia*: akár 16 százalékkal több forró víz áll rendelkezésre **. CoreTECH vezérléssel működtetett ECO EVO funkció: akár 14 százalékkal nagyobb energiamegtakarítás. A berendezés a legszigorúbb ESWH-szabályozásnak is megfelel.

TELJES KÉNYELEM

Manuális és pontos hőmérséklet-beállítás. „Zuhanykész” funkció: az alkalmazás kijelzi, ha az első zuhany rendelkezésre áll. T-MAX funkció nem várt forróvízigény esetére. Abszolút biztonsági rendszer: a berendezés megtartja kiváló hatásfokát.

ÖRÖK MINŐSÉG

Prémium, masszív, környezetbarát szigetelőanyag (ciklopentán). Nagyméretű magnéziumanód a korrózió ellen. Kiváló minőségű zománcozott titánium tartály.

EXKLUZÍV FORMATERVEZÉS 

100%-ban Olaszországban terveztett és gyártott berendezés. Korszerű, „harmonikus hullám” forma és optimalizált műanyag burkolat. Teljeskörű digitális kijelzés a könnyű és gyors visszajelzésért. Élvonalbeli, felhasználóbarát frontális interfész.

ŰRMÉRET Függőleges, szabványos elrendezésben 50, 80, 100 l MÉRETEK (szélesség x mélység) 450x470 mm (szabványos)

* Szabadalmaztatott és / vagy függőben lévő szabadalmaztatással, országtól függően. ** Maximális becsült megtakarítás, amely a modelltől függ. Az összehasonlítás V40 vizsgálati eredmények alapján készült, maximális üzemi hőmérséklet-értéken, a jelenlegi HMV-berendezések és a WaterPlus technológiával ellátott, új HMV-berendezések között.

 

VÍZFŰTÉSI TECHNOLÓGIA: ELEKTROMOS

ELEENERGIAOSZTÁLY: B

SMART FUNKCIÓK: ECO EVO, T-MAX, „Zuhanykész” „WATERPLUS”

MEGTAKARÍTÁS MÉRTÉKE: 16%

TARTÓSSÁG: TitanShield

FORMATERVEZÉS ÉS KIJELZŐ: LED kijelző

 

Termék jellemzők:

 

 

Letölthető dokumentumok:

 

2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 17.  | Tel/Fax:06 24 440 998 | E-mail: szigetszerelveny@invitel.hu

A képek egyes esetekben csak illusztrációk, a termék a valóságban eltérhet a képeken láthatótól.