KEZDŐLAP BEMUTATKOZÁS FORGALMAZOTT TERMÉKEINK ELÉRHETŐSÉG ADATKEZELÉS

ARISTON NET

Az alkalmazás segítségével Ön bárhol és bármikor vezérelheti kazánját valamint a HMV hőmérsékletét, és igényei szerint változtathat a beállításain; okostelefonról vagy személyi számítógépről.

4 OPERÁCIÓS RENDSZER

Az Ariston Net remek segítőtárs: maximalizálja otthona kényelmét télen – a fagyvédelemmel – és nyáron is, valamint felügyeli otthona hőmérsékletét, amikor Ön elutazik.

  

2 ÜZEMMÓD

Szokásai szerint programozhatja be otthona kényelmét… de a programot bármikor felül is írhatja, ha tervei hirtelen változnának.

 

TÖBB SZINTŰ VEZÉRLÉS

Otthona különböző zónáiban különböző hőmérsékletet állíthat be. Sőt, ugyanazzal az alkalmazással különböző házak hőmérséklet-beállítását is kezelheti.

 

ENERGIAFELHASZNÁLÁSI JELENTÉSEK

A jelentések és statisztikák útján fokozottan figyelhet az energiafogyasztására, és hasznos tanácsokat is kaphat, amelyek segítenek csökkenteni a gázszámláját.

„AUTO” FUNKCIÓ

A kazán „AUTO” funkciója jelentősen csökkenti az energiafelhasználást, azáltal, hogy otthona – beállítások szerinti – fűtését a belső és a külső hőmérséklet alapján optimalizálja.

NAPI ÉS HETI PROGRAM

Ha a fűtést egész napon át egyazon hőmérsékleten hagyja, jelentős mennyiségű energiát pazarol. A fűtési időszakok finombeállításával – a kettős hőmérséklet-kezelésnek köszönhetően – megtakaríthat gázszámlája összegén.

 

AZONNALI ÉRTESÍTÉS

Bármilyen rendellenesség esetén azonnali értesítést kap. S Önnel együtt a szerviz központ is valós idejű értesítést kap, a probléma hibaleírásával.

GYORSJAVÍTÁS TÁVOLI ELÉRÉSSEL

A szolgáltatóközpont távoli eléréssel rögtön diagnosztizálja, és ha lehetséges, orvosolja a problémát, a lehető legrövidebb időn belül, vagy egy Önnek alkalmas időpontra megszervez egy kiszállást.

 

IDŐSZAKOS KARBANTARTÁS

A rendszer emlékezteti, amikor a készülék éves karbantartása esedékes.

Bővebb felvilágosításért keresse kollégánkat.

Forrás: Ariston Hungária

2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 17.  | Tel/Fax:06 24 440 998 | E-mail: szigetszerelveny@invitel.hu

A képek egyes esetekben csak illusztrációk, a termék a valóságban eltérhet a képeken láthatótól.